Me verjaardag was zo saai nog niet:-)
Door: DicoReizen
Blijf op de hoogte en volg Dico
24 Oktober 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington
Dan was het bij hun vrijdagavond en dat komt dan toch beter uit en voor mij was het ook super want ik was net aangekomen met de trein in Wellington vanaf Masterton, waar ik 2 weken heb gewerkt bij een bedrijf dat als doel had de functies van 2 machines in één machine doen samensmelten.. mooi gezegd al zeg ik het zelf, maar we dwalen af:-)
Ik werd wakker en na een backpeckers-douche, dat betekent een gloeiend hete straal als iemand anders de wc doortrekt, ging ik op weg naar de haven! Want vandaag zou ik de ferry nemen naar het misterieuze zuidereiland.. Twas een aardig eindje lopen maar gelukkig sprak ik een senior-sjaak die mij wel een lift wilde geven:-) Aangekomen bij de ferry leek het mij wel verstandig uit financieel oogpunt om te vertellen dat ik jarig was.. je weet maar nooit wat ze voor kortingen geven aan een jarige sjaak! De kerel achter de balie begon te lachen en bood me koffie aan en gaf me opeens 10% korting:-) tja geinig!
Maar even later gebeurde het pas... Diezelfde kerel kwam uit het niets opeens aanlopen met de hulpkapitein met het aanbod om op de brug van het schip te komen tijdens de reis(dat is de stuurkamer met alle instrumenten arienne:-P)! Geweldig natuurlijk!
Later toen ik op het schip liep, kwam ik ergens een truckerslounch tegen.. ik ging ff kijken wat het nou presies was en even later zat ik gezellig met een paar truckers een film te kijken! Later vroeg een van die gasten zelfs of ik niet mee wou rijden naar Christchurch, waar ik op weg naartoe was...! Super!
03 November 2010 - 10:27
Esther:
Hee Neefie! Wat leuk om te lezen wat je allemaal beleefd, kan ook alleen maar weer jou overkomen :P Maar ook alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! (beter laat dan nooit? ;) Veel succes en plezier he!
X Je nichie -
03 November 2010 - 13:48
Francien En Marloes:
Hoi Dico
Nog van harte gefeliciteerd met je ver jaardag (^) :banana:
we hopen dat je het naar je zin hebt ;-)
je maakt wel van alles mee zeg!, leuk!
Heel veel groetjes:
Francien en Marloes
05 November 2010 - 13:44
Ariënne:
whaha ja ondertussen weet ik et jaXD
dacht al, wat is er zo bijzonder aan een brug?:D